Με επιτυχία ο ποδηλατικός Μαραθώνιος του Κισσάβου

16:00 3/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου έπεσε η αυλαία του Ποδηλατικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μάραθων με την Ονομασία «Kissavos Marathon MTB 2016» και του ΟΡΕΝ αγώνα «Kissavos ΜΤΒ» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην Σπηλιά Λάρισας με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας, τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών.

Οι χωριστές εκκινήσεις για τους αθλητές και αθλήτριες των ποδηλατικών σωματείων και για τους ΟΡΕΝ- ανεξάρτητους αθλητές δόθηκαν από την Πλατεία της Σπηλιάς. Η κυκλική διαδρομή των 30 χλμ

αφού διήλθε έξω από το χωριό κατευθύνθηκε βορειοδυτικά του χωριού Ανατολή και περνώντας μέσα από δασικούς αγροτικούς δρόμους και τεχνικά μονοπάτια ολοκληρώθηκε τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης την Σπηλιά. Για τον Πανελλήνιο Αγώνα Μάραθων η κατηγορία Ανδρών κάλυψε τα 90 χιλιόμετρα της διαδρομής (3 στροφές), η κατηγορία Γυναικών τα 60 χιλιόμετρα (2 στροφές) και οι ΟΡΕΝ αθλητές κάλυψαν την απόσταση των 30 χιλιομέτρων.
Από τις συνεντεύξεις των αθλητών και παραγόντων διαπιστώθηκε ότι η όλη διοργάνωση άφησε πολύ ευχαριστημένους ιδιαίτερα τους αθλητές, συνοδούς, Τοπικούς άρχοντες και θεατές που κατέκλεισαν την πλατεία και χειροκρότησαν τους αθλητές.
Η « Cyclinghellas.gr » ανέλαβε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, ενώ η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού «POWER FM 93.2» την στόλισε ηχητικά. Στις ομάδες και στους συμμετέχοντες αθλητές μοιράστηκαν δώρα καλοσωρίσματος, αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα, νερά, χυμοί, μπάρες, δώρα απονομών και το γεύμα του τερματισμού που ετοίμασαν οι ταβέρνες «Μάνθος» και «Μπουγάζι»

Για την επιτυχία της ποδηλατικής διοργάνωσης συνεργάστηκαν πολλοί φίλοι, μέλη του Συλλόγου, εθελοντές ανάμεσα τους οι Διασώστες Λάρισας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών- ΣΜΑ Λάρισας, το ΕΚΑΒ Λάρισας, χορηγοί και υποστηρικτές ανάμεσά τους οι μεγάλοι χορηγοί η «Cyclinghellas.gr» , το ποδηλατικό κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» η Εταιρεία «Bianchi» το καφέ «Las Ramblas» τα Μελισσοκομικά προϊόντα «Κτήμα Χρόνη» και άλλοι πολλοί που στάθηκαν δίπλα μας αρωγοί στην διοργάνωση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό στις απονομές ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Παιδής Αθανάσιος, το μέλος του Διοικητικού της Ένωσης Τ. Βουλευτών -Ευρωβουλευτών Κα Αλεξανδρίδου Βάσω, ο Αντιδήμαρχος Τεμπών Κος Νταφούλης Κω/νος, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Σπηλιάς Κος Νταής Βασίλειος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Κος Πριστούρης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Κος Τσιρακίδης Αλέξανδρος, ο έφορος Εθνικών Ομάδων Ορεινής Ποδηλασίας Κος Παττές Ιωάννης, ο Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας Κος Κατσέλης Γιώργος, το Μέλος Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Έφορος υλικού Κος Βαξεβανίδης Παναγιώτης και το Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Κος Τσοπούρογλου Σάββας.
Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τεμπών για την συνδιοργάνωση του Πανελληνίου και ΟΠΕΝ αγώνα, τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την « www.cyclinghellas.gr » , το « www.dalavikasbikes.gr » την « www.bianchi.gr » το καφέ της πόλης «LAS RAMBLAS» τα μελισσοκομικά προϊόντα « www.ktimachroni.gr » που υποστήριξαν δυναμικά τον αγώνα . Ακόμα ευχαριστεί τους εθελοντές Σαμαρείτες Λάρισας, τη ομάδα Διασωστών Λάρισας, το EKAB Λάρισας , το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών- ΣΜΑ Λάρισας και τους φίλους ανεξάρτητους μοτοσυκλετιστές Κοκινόπουλο Γιώργο και Νταούτη Νίκο, όλους τους αθλητές τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για την βοήθεια που πρόσφεραν σε καίριες θέσεις ως γραμματειακή υποστήριξη, βοηθοί και μοτο τεχνική βοήθεια, τον γιατρό του αγώνα Κο Καραδαγλή Γιώργο, τον Κο Ρήγα Μπάμπη Αλυτάρχη του Αγώνα, τον Κο Καραγεωργίου Κων/νο Έφορο Χρονομέτρων, την κα Μαμμή Κατερίνα Έφορο Αφίξεων, την Κα Τσαγκοπούλου Ειρήνη Γραμματέα, τον Κο Βολικάκη Νίκο Αφέτη, και την Κριτή Κα Βολικάκη Πόπη.
Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 23 Οκτωβρίου που είναι η διοργάνωση του 2ου Κυπέλλου ανάβασης – 24η Ανάβαση Ανατολής ένας αγώνας θεσμός για την περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα