Μαραθώνιος ενάντια στην εμπορία ανθρώπων

17:33 24/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μαραθώνιος ενάντια στην εμπορία ανθρώπων διοργανώνεται στις 19 Μαΐου με αφετηρία την Εξοχή, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τερματισμό τα Λευκόγεια Δράμας.
Διοργανωτής του μαραθωνίου είναι η ολλανδική οργάνωση «The4thMusketeer», με στόχο την υποστήριξη του αγώνα της οργάνωσης Α21 για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.
Ο μαραθώνιος, που ονομάζεται «Muskathlon», θα τελειώσει περίπου στις 14:00 στα Λευκόγεια, στο Κάτω Νευροκόπι, όπου τους δρομείς θα καλωσορίσει όλο το χωριό με ένα γλέντι που θα περιλαμβάνει

παραδοσιακά εδέσματα και παραδοσιακούς χορούς.
Η οργάνωση «The4thMusketeer» οργανώνει μαραθώνιους σε όλο τον κόσμο, σε μέρη όπως η Κένυα, η Τανζανία και η Ουγκάντα, για να υποστηρίξει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Η A21 έχει ως στόχο της την καταπολέμηση της εγκληματικής βιομηχανίας των 150,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει υπό το ζυγό της πάνω από 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, μέσω της εμπορίας ανθρώπων. Στις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελλάδα περιλαμβάνονται ένας ξενώνας, ένα σπίτι μετάβασης και μια τηλεφωνική γραμμή 24ωρης λειτουργίας για καταγγελίες (1109).

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα