Μαγνησία: Μικροπροβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό

09:57 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θα γίνουν σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων για Σποράδες

Κανονικά θα εκτελέσουν σήμερα τα δρομολόγιά τους από το λιμάνι του Βόλου τόσο το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Πρωτεύς» όσο και το flying dolphin «Ερατώ».

Το μεν «Πρωτεύς» θα φτάσει στις 10:45 στο λιμάνι του Βόλου και θα αποπλεύσει στις 11:30 για τις Σποράδες, ενώ το υδροπτέρυγο «Ερατώ» που χτες παρέμεινε «δεμένο», σήμερα θα αποπλεύσει στις 14:00μ.μ. για τα νησιά των Σποράδων.

Ο παγετός δυσκόλεψε τους εκπαιδευτικούς στις μετακινήσεις τους

Δυσκολεύτηκαν σήμερα δάσκαλοι

και καθηγητές να φτάσουν στα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Τα σχολεία της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία λειτουργούν όλα, ενώ σχεδόν στο σύνολό τους λειτουργούν και τα σχολεία Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης εκτός του Γυμνασίου Μηλεών. Επίσης δεν πραγματοποιήθηκαν κάποια πρωινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ λόγω του παγετού. Πάντως, το οδικό δίκτυο του Πηλίου είναι ανοιχτό, η τροχαία όμως συστήνει στους οδηγούς να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, που μπορεί να χρειαστούν σε κάποια σημεία που υπάρχει πάγος.

Διακοπή ρεύματος στο σχολικό συγκρότημα Μουρτζούκου

Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί τα τρία σχολεία του συγκροτήματος Μουρτζούκου, που οφείλεται σε ζημιά στον υποσταθμό ρεύματος του συγκροτήματος. .

Εξαιτίας του προβλήματος αποχώρησαν με απόφαση της Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας οι μαθητές του 7ου και 9ου Γυμνασίου, καθώς και του 6ου Γενικού Λυκείου που στεγάζονται στο χώρο, ενώ λόγω της ζημιάς στο κτίριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δεν λειτουργούν τα συστήματα θέρμανσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα