Λήμνος: Τουρνουά καλαθοσφαίρισης

12:11 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης -Πολιτισμού- Αθλητισμού Δήμου Λήμνου διοργανώνει τουρνουά Καλαθοσφαίρισης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς», για το διάστημα από 22 Μάϊου 2017 έως 28 Μαΐου 2017.

Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν όνομα και χρώμα εμφάνισης. Οι εμφανίσεις των ομάδων θα πρέπει να έχουν νούμερα για την ορθή διεξαγωγή των αγώνων. Σε περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή

γυναικείες ομάδες, θα διεξαχθεί και γυναικείο τουρνουά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στα γραφεία του Οργανισμού επί της οδού Σαρρή 1 (έναντι διαγνωστικού κέντρου Ζέρφου Θεμ.) στη Μύρινα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 22540-24011 είτε στέλνοντας email στο [email protected].

«Σκοπός μας είναι να φέρουμε μικρούς και μεγάλους στο γήπεδο και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, διασκέδαση, υγεία και παιχνίδι. Φτιάξτε λοιπόν την ομάδα σας δώστε της ένα όνομα και δηλώστε συμμετοχή στο τουρνουά. Κάθε ομάδα είναι απλά μια παρέα» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης -Πολιτισμού- Αθλητισμού Δήμου Λήμνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα