Κύπελλο Ελλάδας: «Έβρεξε» γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

10:23 30/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Καλό παιχνίδι είχαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης για τη 2η ημέρα του 5ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας (Β΄ φάση), όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Ο Αστέρας είχε προηγηθεί 3-1, αλλά οι παίκτες του Άρη βρήκαν τα αποθέματα δύναμης για να φθάσουν στα τελευταία λεπτά στην ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το 14ο λεπτό όταν ο Αργεντινός Μάσα έκανε το εναέριο σουτ από σέντρα του Τσουκαλά για να νικήσει τον

Διούδη και να γράψει το 1-0. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα και συγκεκριμένα στο 25΄ με τον Μπαργκάν, το δυνατό σουτ του οποίου δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Κοσίτσκι.

Άμεση όμως ήταν και η απάντηση του Αστέρα, ο οποίος εκ νέου το προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα (29΄) με τον Ιωαννίδη. Ο Καλτσάς έπιασε σουτ για να προσκρούσει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και από κοντά ο Ιωαννίδης κατάφερε να σκοράρει για να κάνει το 1-2. Το 1-3 έκανε ο ο Αστέρας στο 72΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Μάσα σε ανατροπή του από τον Διούδη, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιλιανίδης.

Ο Άρης μείωσε, επίσης με πέναλτι του Τάτου στο 85΄, μετά από χέρι του Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή, για να ισοφαρίσει στο 87΄ με τον ίδιο παίκτη το σουτ του οποίου βρήκε στον Ευαγγέλου άλλαξε πορεία η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες κάρτες: Τσουκαλάς

Οι συνθέσεις:

Αρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66΄ Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46΄ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46΄ Παυλίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτζι, Κυργιακόπουλος, Μπέρτος, Κότσιρας, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς (63΄ Ιγκός), Χαντανί, Τσουκαλάς (46΄ Πότσι), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄ Δημούτσος), Μάσα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα