Κοζάνη: Ξεκινά η Σχολή Πυροσβεστικής στις 18 Σεπτεμβρίου- Επίσκεψη Τζιμάνη για τα εν εξελίξει έργα

09:58 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να ξεκινήσει το νέο ακαδημαϊκό έτος και στη Πυροσβεστική Σχολή Πτολεμαΐδας στην οποία θα φοιτήσουν 93 δευτεροετείς σπουδαστές, καθώς και 30 δόκιμοι Πυροσβέστες, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις ως επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών. Μετά τα Χριστούγεννα στη Σχολή θα φοιτήσουν και 98 πρωτοετείς σπουδαστές, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τη βασική τους εκπαίδευση, σε κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του στρατού. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος η βάση

της σχολής αυξήθηκε κατά 149 μόρια σε σύγκριση με πέρυσι. Πρόσφατα την σχολή επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης όπου συναντήθηκε με το Διοικητή της Σχολής Πτέραρχο κ. Ανδρέα Παπαζαχαρία και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν τη εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο κ. Ντζιμάνης ξεναγήθηκε στους χώρους της σχολής και διαπίστωσε την πρόοδο των έργων υποδομής, όπως την περίφραξη του χώρου, των οποίων η Α’ φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης ξεναγήθηκε στο εστιατόριο της Σχολής, που για τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει με την πρόσληψη τεσσάρων μαγείρων.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα