Κοζάνη: Κινητοποιήσεων συνέχεια – Μερική αποκομιδή

20:58 26/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συμπόρευση με τις αποφάσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ, αναφορικά με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα, αποφάσισε στην σημερινή του Γενική Συνέλευση (Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017) ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης.

Αποφασίστηκε ακόμη, συμμετοχή

στην Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας την ερχόμενη Πέμπτη και η κάθοδος των συμβασιούχων στο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Ωστόσο συνεχίζεται η κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης, με την αποκομιδή των απορριμμάτων όμως να γίνεται κανονικά από την περασμένη Πέμπτη.

Αιχμές κατά της Δημοτικής Αρχής άφησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Χριστοφορίδης, κάνοντας λόγο για εκφοβισμό των οδηγών με αποτέλεσμα να σπάσει η απεργία και να καθαριστεί η πόλη.

Στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης απασχολούνται 41 συμβασιούχοι, με ζητούμενο την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, μετά την λήξη τους.

Η Δημοτική Αρχή παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων μονίμου προσωπικού στην καθαριότητα που ανέρχεται στα 21 άτομα και αναμένονται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για άλλα 19 άτομα, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Βασίλη Παπαθανασίου στην υπηρεσία καθαριότητας, του Δήμου Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα