Κομοτηνή:Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης όσον ούπω

12:37 8/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου θα τρέξει η υλοποίηση του προγράμματος για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, από τους κατά τόπους Δήμους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, οι αιτήσεις θα μπορούν να γίνονται στο Δήμο Κομοτηνής, στα ΚΕΠ, αλλά και στα Κέντρα Κοινότητας, τα οποία θα δημιουργηθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας, του Δήμου.
Αφορούν άτομα με εισόδημα 1.200 ευρώ και λαμβάνεται υπ’ όψιν το εισόδημα του τελευταίου εξαμήνου, το οποίο επιβεβαιώνεται

και από το ΤΑΞΙΣ.
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το αρμόδιο υπουργείο οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.
Κατά την υποβολή της αίτησης το σύστημα θα επιβεβαιώνει ότι ο αιτών ή η αιτούσα μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα, καθώς τα στοιχεία των υποψηφίων θα είναι συνδεδεμένα με το ΤΑΞΙΣ.
Μάλιστα υπάλληλος από το Δήμο Κομοτηνής παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια στην Αθήνα, στα τέλη του έτους, η οποία και θα μεταφέρει την τεχνογνωσία και στους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής.
«Ζητάμε από τον κόσμο να είναι επιεικής μαζί μας και να είναι σίγουρος πως θα τον εξυπηρετήσουμε», τόνισε καταλήγοντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο κ. Γκαράνης.

Keywords
Αναζητήσεις
κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης στην κομοτηνή
Τυχαία Θέματα