Κομοτηνή:Εντός Ιουνίου η λειτουργία των 8 αναψυκτηρίων στην Αρωγή και Μέση

11:38 26/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πριν από τα μισά του Ιουνίου του 2017 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες με τις Δημοπρασίες των 8 θέσεων για τα αναψυκτήρια στις παραλίες του Δήμου Κομοτηναίων και συγκεκριμένα 7 θέσεις για την παραλία της Αρωγής συν μία θέση για την παραλία της Μέσης.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και επίσης πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.
«Πλέον οι παραλιακές εκτάσεις ανήκουν πια στους

Δήμους και όχι στο υπουργείο Οικονομικών και αυτό γνωστοποιήθηκε πριν λίγες μέρες. Οπότε ξεκινάμε γρήγορα τις διαδικασίες για να μην χαθεί χρόνος», υπογράμμισε η κ. Στογιαννίδου.
Επι πλέον πρόσθεσε πως ο Δήμος θα φροντίσει για όχι μεγάλες αυξήσεις στο αντίτιμο των αναψυκτηρίων και με μια ρεαλιστική τιμή εκκίνησης. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η διάρκεια της μίσθωσης θα διαρκέσει 3 χρόνια.
Παράλληλα η κ. Στογιαννίδου στάθηκε σε όλες τις εργασίες καθαρισμού που θα γίνουν άμεσα, στην τοποθέτηση της ράμπας για ΑΜΕΑ, των χημικών τουαλετών και των ναυαγωσωστών, έτσι όπως το απαιτεί μια οργανωμένη παραλία, που αποτελεί μεγάλο πόλο έλξης για τουρίστες.
Τέλος η κ. Στογιαννίδου αναφέρθηκε και στο 2 Φεστιβάλ Φαναρίου που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα