Κομοτηνή: Στα λευκά η Ροδόπη

12:44 19/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα λευκά ντύθηκε σήμερα η Ροδόπη καθώς από τις εννέα και μετά ο «Βίκτωρ» επισκέφτηκε την περιοχή φέρνοντας χιονόνερο αρχικά και χιόνι στη συνέχεια. Λόγω μάλιστα της ισχυρής χιονόπτωσης που επικρατεί από το πρωί σε ολόκληρο το Δήμο Μαρώνειας Σαπών και με διαπιστωμένη, ήδη την με δυσκολία πρόσβαση των λεωφορείων σε κάποιους οικισμούς (όπως η Μαρώνεια) , με απόφαση του Δημάρχου Μαρώνειας Σαπών, του κ. Γιάννη Σταυρίδη αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των παιδικών σταθμών για σήμερα Πέμπτη,

προκειμένου να αποχωρήσουν οι μαθητές με ασφάλεια.

Κίνηση με προσοχή και αλυσίδες

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης η χρήση αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη από:
1. Από 1ο χιλ/ρο Νέας Σάντας – Κέχρου – Χλόης
2. Από 1ο χιλ. Οργάνη – Κύμης
3. Από 1ο χιλ. Ν. Σάντας – Δερείου
4. Από 1o χιλ. Επ. Οδού Ξυλαγανής – Προσκυνητών – Μαρώνειας
5. Όπως και στους οικισμούς: Ραγάδας, Εσοχής, Μυρτίσκης, Βυρσίνης, Πάτερμων και Καρδάμου, Οργάνη, Εσοχή, Άνω και Κάτω Κύμη, Κάρδαμος, Άνω Καμπή, Κάτω Καμπή, Βούρλα, Κερασιά , Τσούκα, Χαράδρα, Μοναστήρι και Χαμηλό.

Κλειστή η ΑΣΠΑΙΤΕ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα μαθήματα στην ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών με απόφαση του Διευθυντή του Παραρτήματος του κ. Αθανάσιου Καραφύλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα