Κομοτηνή: Εντυπωσίασε ο Χαρούν Μολλά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

09:21 18/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση από τον Κομοτηναίο Χαρούν Μολλά. Αυτή τη φορά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Cross Country XCO που φιλοξενήθηκε στη Ναύπακτο. Ο πρωταθλητής του Θράκα Ιππέα Χαρούν Μολλά ανέβηκε στο βάθρο σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία .

Ο Κομοτηναίος ποδηλάτης τερμάτισε δεύτερος σε χρόνο 1:51.29 την απόσταση των 29,4 χλμ.

και βρέθηκε περίπου επτά λεπτά πίσω από τον κάτοχο του τίτλου Δημήτρη Αντωνιάδη. Ο Αντωνιάδης που είχε τερματίσει πρώτος και στο περσινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο κάλυψε την εντυπωσιακή και γνώριμη σ’ αυτόν διαδρομή των σε 1:44.31. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο τούρκος Αμπντουλκαντίρ Κετσελί.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Βαρβάρα Φασόη στις γυναίκες κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Σοφία Λιοδάκη στα cadets, ενώ βάθρο ανέβηκαν επίσης η Δήμητρα Τάτλη που ήταν 2η στα juniors και ο Ορφέας Συρίγος που ήταν 3ος στην κατηγορία Under 23.

Ο Χαρούν Μολλά είχε δείξει τις διαθέσεις του λίγες μέρες πριν κατακτώντας την πρώτη θέση σε αγώνα Hill2Hill που διοργάνωσε ο Assos – Forbikes Cycling Team σε μία άριστα σχεδιασμένη πίστα στη Πτολεμαΐδα με προδιαγραφές Cross Country. Οι υποχρεώσεις του κορυφαίου ποδηλάτη δεν σταματούν εδώ σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα