Κομοτηνή: Εκπομπή με τον ΓΑΣ…

09:01 15/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση μας. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν σταματάμε, δεν το βάζουμε κάτω» δηλώνει ο προπονητής του ΓΑΣ Νεοκλής Λεμονίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής και την ήττα της ομάδας του από την ΑΕ Κομοτηνής στη δεύτερη παράταση. «Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από την απόδοση των παιδιών μου. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το μπάσκετ, γέμισε το γήπεδο. Δεν τελείωσε τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Νευρικότητα, άγχος, αστοχία παρατηρούμε για τον αγώνα της Κυριακής. «Τα ντέρμπι

τα έχουν αυτά. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες» δηλώνει ο έμπειρος προπονητής σπεύδοντας να σημειώσει ότι και οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες, «κάτι μου εμένα με ευχαριστεί πάρα πολύ γιατί το καλοκαίρι ακούγαμε διάφορα».

Τον ρωτάμε για έναν πρώην παίκτη του ΓΑΣ που με την φανέλα της ΑΕΚ έδωσε την νίκη στην νέα του ομάδα, τον Γιώργο Κουτσοβασίλη, που με 25 πόντους, 18 ριμπάουντ και 4 τρίποντα ήταν ο MVP της 16ης Αγωνιστικής. « Ήταν πολύ καλός. Τον ξέραμε, τον περιμέναμε. Ήταν πάρα πολύ καλός στο χθεσινό παιχνίδι. Ο παίκτης αυτός έχει πολύ μεγάλη ψυχή και πήρε το παιχνίδι πάνω του. Είναι δικό μας παιδί, όπως κι άλλα παιδιά που έχουν περάσει από τον ΓΑΣ. Εγώ τα θεωρώ όλα παιδιά της πόλης» δηλώνει ο κ Λεμονίδης.

Τον ρωτάμε για τον φετινό ΓΑΣ, καλώντας τον να σταθεί στα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας. «Η φρεσκάδα που έχουμε, η νεανικότητα που τη διακρίνει γι αυτό και ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα. Αλλά σιγά –σιγά με τη δουλειά, απέκτησαν την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση που μας έλειπε στην αρχή και φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο. Πρέπει να συνεχίσουμε, νομίζω ότι θα είμαστε η αποκάλυψη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα» δηλώνει με σιγουριά ο εργασιομανής κόουτς.

«Σίγουρα τέτοιες ήττες μας κάνουν πιο δυνατούς. Πρέπει να μάθουμε από την ήττα. Να πάρουμε δύναμη για τη συνέχεια» δηλώνει ο Μάρκος Καλατζής. Η ΣΕΦΑΑ τον έφερε στην Κομοτηνή κι αμέσως μετά στο ΓΑΣ από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου πάντα «Θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει μπάσκετ, από μικρό παιδί», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Γιορτή με τους θεατές παρόντες
«Δέκα χρόνια στην ομάδα. Τα γιορτάζω με πολύ ευχάριστο τρόπο. Τα γιορτάζω με μια ομάδα που με ευχαριστεί κι εμένα και τον κόσμο. Δείχνουμε ότι έχουμε πολλά να δώσουμε» δηλώνει ο Νάσος Αθανασίου που από την Ε Δημοτικού είναι στην οικογένεια του ΓΑΣ.

«Δεν είμαστε από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά περνάμε πάρα πολύ καλά. Έχουμε πάρα πολύ ωραίο κλίμα, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τον κόσμο τον ευχαριστεί αυτό που βλέπει και χαίρομαι. Για μένα είναι η πρώτη χρονιά που περνάω τόσο καλά» δηλώνει ο σεμνός, εργατικός κόουτς σπεύδοντας να στείλει το μήνυμά του «Με συγκινεί η αγάπη για τη δουλειά. Πρέπει συνεχώς να κοιτάς να βελτιώνεσαι. Δείξαμε υπομονή στους παίκτες και σιγά – σιγά φτάνουμε εκεί που θέλουμε».

«Να συνεχίσει να μας υποστηρίζει. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ φέτος. Εμείς συνεχίζουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.» δηλώνει ο Μάρκος και ο Νάσος προσθέτει «Όσο κάνουμε νίκες κι ανεβαίνουμε, τόσο παραπάνω θα «τραβούμε» κόσμο πάνω μας. Να έχουμε υγεία όλοι οι παίκτες αυτό είναι σημαντικό ».
Φώτο:Νεοκλής Λεμονίδης ,Νάσος Αθανασίου και Μάρκος Καλατζής στο στούντιο της ΕΡΤ Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα