Κομοτηνή: «Είσαι αγρίμι»

21:39 26/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

“…είσαι αγρίμι της νύχτας ταξίμι/ ήταν καιρός κι είσαι εδώ…” τραγουδά ο Νίκος Αποστολάκος. Με αυτή τη δουλειά, με το, «Είσαι αγρίμι» προσπαθεί να φέρει την «επανάσταση» στην ψυχή μας!

«Το τραγούδι μιλάει γι αυτό που όλοι έχουμε μέσα μας κρυμμένο και πολλές φορές επίτηδες το πατάμε κάτω» δηλώνει ο κος Νίκος Αποστολάκος σημειώνοντας με νόημα «ίσως και να φοβόμαστε τι θα φανερωθεί, αν το αφήσουμε ελεύθερο.» Μιλώντας στην ΕΡΤ

Κομοτηνής αναφέρεται στην «εποχή για τα αγρίμια. Όταν η ψυχή ελευθερώνεται, το μυαλό ταξιδεύει, η ζωή γεννιέται!»

Ένα PopRock άκουσμα, που έχει δημιουργηθεί με ζωντανά όργανα και το παρακολουθούμε να κάνει τη δική του πορεία ήδη. Εραστής του Rock and Roll κι εσείς; ρωτάμε τον δημιουργό για να απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη πως ναι «Όλοι λίγο πολύ αυτό είμαστε».

Τo video clip του τραγουδιού γυρίστηκε σε έναν χώρο που είχε θέα την Ακρόπολη. «Το δέος που νιώθει κάποιος όταν αντικρίζει την Ακρόπολη είναι μεγάλο σημειώνει. Πραγματικά μιλάμε για κάποιο ιδιαίτερο δέος.»
Οι μουσικοί είναι και λίγο “αγρίμια” σήμερα; Ρωτάμε τον κ. Αποστολάκο «Πάντα οι μουσικοί, σε ένα ποσοστό, ήταν αγρίμια μέσα τους. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι συμβιβασμοί. Σε όλες τις σχέσεις, όχι μόνο στις επαγγελματικές. Οι συμβιβασμοί είναι αναγκαστικοί. Το θέμα είναι πάντα το ποσοστό του συμβιβασμού. Άρα, θεωρώ ότι οι μουσικοί είναι αγρίμια σε ένα μικρό ποσοστό κάποιοι και σε ένα μεγάλο κάποιοι άλλοι.» δηλώνει επισημαίνοντας πώς καλό είναι «Να υπάρχει ελευθερία, αν δεν είσαι ελεύθερος, αν δεν μπορείς να «ταξιδέψεις», αν δεν μπορείς να βάλεις στο παραμύθι σου τον άλλον, για 3-4 λεπτά, τότε δεν μπορείς να προχωρήσεις εύκολα.» .

Keywords
Τυχαία Θέματα