Κομοτηνή: Δεν χρωστάει σε κανέναν το Νοσοκομείο Κομοτηνής

23:07 3/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

“Δεν χρωστάει σε κανέναν το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για το έτος 2016” δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Κομοτηνής κάνοντας τον απολογισμό του έτους ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Γιώργος Φιλιππίδης.

Οι υποχρεώσεις προς τρίτους έχουν εξοφληθεί ενώ το ίδιο συνέβη και με τις υποχρεώσεις του Νοσοκομείου όσον αφορά στις εφημερίες των ιατρών. Ωστόσο εκπνέοντας το 2016 το Νοσοκομείο Κομοτηνής προέβη σε προσλήψεις πέντε ιατρών: ενός οδοντιάτρου,

δύο επικουρικών ιατρών, ενός χειρουργού και ενός ψυχιάτρου.

Επίσης ο κος Φιλιππίδης έκανε αναφορά για το θέμα που προέκυψε μέσα στην εορταστική περίοδο και αφορούσε σε δύο γνωστές ιατρικές περιπτώσεις, αυτές των δύο υπέρβαρων ατόμων στον συνοικισμό Ηφαιστος του Δήμου Κομοτηνής τα οποία ζυγίζουν 300 και 400 κιλά.

Εκεί υπήρξε άμεση παρέμβαση του Νοσοκομείου καθώς κλιμάκια ιατρών σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας επισκέφθηκαν τους δύο ασθενείς οι οποίοι βρίσκονται σε ακινησία με πλείστα προβλήματα υγείας, τους εξέτασε, τους ενημέρωσε πλήρως για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αντιμετώπιση της νόσου έπειτα και από την κινητοποίηση του Υπουργείο αλλά δυστυχώς οι δύο ασθενείς αρνήθηκαν να συναινέσουν στην πρόταση των επιστημόνων για χειρουργική επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα