Κομοτηνή: 10ήμερο summer camp πολεμικών τεχνών στις κατασκηνώσεις της Μαρώνειας

09:53 17/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

23 μετάλλια, 10 χρυσά, 7 ασημένια και 6 χάλκινα από τον αθλητικό σύλλογο Γιν –Γιανγκ Κομοτηνής στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να το προσπεράσει αδιάφορα. Όταν μάλιστα στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν συνολικά 330 αθλητές από 26 σωματεία πόλεων της Βόρειας Ελλάδας όπως Νάουσα, Έδεσσα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Χαλάστρα, Διαβατά, Δίον, Λάρισα

κ.α..


19 αθλητές…μεγάλα ταλέντα
Την ομάδα συνόδεψε η προπονήτριά τους η κα Δήμητρα Μουσχάκη Δήμητρα ενώ την αποστολή συνόδευσε και το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Κυριακή Πασχαλίδου. «Πήρανε μέρος παιδιά που προπονούνται έξι μήνες κι άλλα που ασχολούνται με το άθλημα 15 χρόνια. Οπότε, καταλαβαίνετε ότι τα συναισθήματα των παιδιών ήταν διαφορετικά. Τα ζήσαμε όλα και σ’ αυτό το πρωτάθλημα» δηλώνει η κα Μουσχάκη έχοντας κάθε λόγο να καμαρώνει για τους αθλητές της.

10ήμερο summer camp πολεμικών τεχνών στις κατασκηνώσεις της Μαρώνειας

Επειδή τίποτα στις επιτυχίες δεν είναι τυχαίο ο κος Ευθύμης Δημητρακόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου εξηγεί τα «μυστικά» της επιτυχίας «Από 1η Μαρτίου βρισκόμαστε σε ένα καινούργιο χώρο, στην Νικολάου Πλαστήρα 3, σε έναν χώρο 180 τετραγωνικά, ευχάριστος για την προπόνηση όπου γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά.» Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου δεν λείπουν και οι παγκόσμιες συναντήσεις. Αρχή των εκδηλώσεων στις 1-2 Απριλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος το διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Κομοτηνή στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ. Στα τέλη Ιουνίου το διήμερο για το κλείσιμο της σεζόν και στις 2 με 11 Αυγούστου στις κατασκηνώσεις Μαρώνειας 10ήμερο summer camp Παγκόσμια συνάντηση πολεμικών τεχνών. «Θέλαμε να προβάλουμε τον τόπο μας. Δεν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Θα έρθουν κορυφαίοι αθλητές των Πολεμικών Τεχνών».

Ισχυρή η παρουσία της Κομοτηνής
«Η περιοχή έχει αποκτήσει μια ισχυρή φωνή, μια ισχυρή παρουσία» δηλώνει η κα Πασχαλίδου τονίζοντας ότι είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπουμε Συλλόγους της πόλης να φέρνουν τέτοιες σπουδαίες διακρίσεις.
Φώτο:Κυριακή Πασχαλίδου, Ευθύμης Δημητρακόπουλος, Δήμητρα Μουσχάκη στο στούντιο της ΕΡΤ Κομοτηνής Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα