Κομοτηνή: Οι «Τρέλες γυναίκες» τα λένε όλα

09:37 21/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια εξαιρετική συμπόρευση επί σκηνής είναι η συνάντηση του Κώστα Μαυρίδη και της Χρύσας Ιωαννίδου στην παράσταση «Τρελές γυναίκες». Η «αυλαία» σήμερα στις εννέα και μισή το βράδυ στη Λέσχη Κομοτηναίων με μια «σύνθεση» που σατιρίζει τις σχέσεις γυναικών κι ανδρών. «Όλες οι «τρελές γυναίκες» είμαι εγώ σ’ αυτή την παράσταση. Κι όλοι οι «καημένοι άνδρες» είναι ο Κώστας» δηλώνει η Χρύσα Ιωαννίδου που σκηνοθετεί και παίζει προσθέτοντας πως οι μονόλογοι είναι από διάφορα έργα, αλλά και κείμενα του Κώστα Μαυρίδη. «Πιστεύουμε ότι το κοινό θα γελάσει, θα ταυτιστεί σε πολλά σημεία. Μπορεί και να θυμώσει

ή να τραγουδήσει μαζί μας.» αναφέρει η κα Ιωαννίδου .

Τριάντα κείμενα, 15 τραγούδια, 15 γυναίκες. «Δεν μασάμε τα λόγια μας. Λέμε αλήθειες. Κι όταν λέμε αλήθειες, άλλοτε γελάει κανείς, άλλοτε θυμώνει ή γελάει μέσα από τα δόντια. Είναι ένα ρίσκο που θα πάρουμε» δηλώνει ο Κώστας Μαυρίδης σημειώνοντας πως η μουσική της παράστασης θα είναι μια έκπληξη για το κοινό. «Αυτό που θέλουμε είναι να διασκεδάσει ο κόσμος» προσθέτει η Χρύσα Ιωαννίδου σημειώνοντας πως το θέατρο στο μπαρ είναι πιο εύκολο να το παρακολουθήσει κανείς τώρα το καλοκαίρι.

«Παρά την κρίση, οικονομική, πολιτική και ό,τι άλλο μας φοβίζει, οι ανθρώπινες σχέσεις περνάνε τη δικιά τους κρίση.» δηλώνει και ο Κώστας Μαυρίδης προσθέτει «Το πρώτο θύμα της κρίσης ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις. Κι αυτό σατιρίζουμε. Άνθρωποι μόνοι κατ΄ ουσία, οι οποίοι πρέπει να λύσουν όλων των ειδών τα προβλήματα.» Μια μορφή start up comedy με πολύ κέφι που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Φώτο:Η Χρύσα Ιωαννίδου και ο Κώστας Μαυρίδης Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα