Κέρκυρα: Στο Π. Φρούριο όλες οι παραστάσεις του Μον Ρεπό!

12:06 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας θα πραγματοποιηθούν όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις του θεάτρου «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό. Αιτία είναι τα προβλήματα στατικότητας που φαίνεται να κατέγραψε έλεγχος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας.

Το ξύλινο θέατρο του Μον Ρεπό διάγει ήδη το τέλος της «ζωής» του ενώ και στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες να επιδιορθωθούν προβλήματα που καταγράφηκαν εξαιτίας του γεγονότος ότι στα 16 περίπου χρόνια της λειτουργίας

του δεν έχει υποστεί ολοκληρωμένη συντήρηση. Πέρυσι ο Δήμος πραγματοποίησε παρεμβάσεις ύψους 7.000 ευρώ για την κάλυψη ζητημάτων που είχαν ανακύψει. Φέτος, όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Ν. Αναστασόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Στ. Κυπριώτης, γίνεται μια εκτεταμένη προσπάθεια καταγραφής των προβλημάτων στατικότητας που υπάρχουν ενώ εξετάζεται και η προοπτική δημιουργίας ενός νέου θεάτρου στη θέση του παλιού για την επόμενη χρονιά, αν τα οικονομικά του Δήμου ή κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιτρέψουν κάτι τέτοιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα