Κέρκυρα: Προς μεταστέγαση η μονάδα του ΟΚΑΝΑ

13:35 19/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοιχτή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της διοργανώνει η ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ» το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, το πρωί από τις 09:30 – 14:30, στην Αίθουσα Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου. Πρόκειται για ανοιχτή εκδήλωση – βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Είμαι, γιατί είμαστε» Συνδεδεμένοι ζούμε, εξελισσόμαστε, φτιάχνουμε λειτουργικές σχέσεις, χτίζουμε κοινότητες. Με την Αλεξάνδρα Βασιλείου, την Βέρα Λάρδη, την ομάδα «Playback Ψ» και το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση-γραφείο Κέρκυρας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων

αυτών βρέθηκε στην Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Ευάγγελος Κεφετζόεπουλος ο οποίος σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τον πρύτανη του ιονίου πανεπιστημίου ενώ συμμετείχε και σε σύσκεψη στην περιφέρεια με τα ΔΣ των κέντρων πρόληψης.
Ο κ. Καφετζόπουλος υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο το οποίο προβλέπει την επιστημονική επικουρία του ΟΚΑΝΑ αλλά και τη μετεστέγαση της μονάδας του ΟΑΚΑΝΑ από το παλαιό ψυχιατρείο. Στο ίδιο πλαίσιο ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου προκειμένου να εξευρεθεί διαθέσιμος χώρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα