Κέρκυρα: Ο Γ. Παντελιός ξεκαθαρίζει το καθεστώς του Μον Ρεπό

10:53 21/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παραλία του Μον Ρεπό είναι ελεύθερα προσβάσιμη για το κοινό και κανείς δεν μπορεί να ελέγχει το πως ο κόσμος εισέρχεται σε αυτήν, τονίζει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παντελιός μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας, μετά από φήμες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Παντελιός είπε ότι εξαιτίας των φημών που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας κλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο προκειμένου να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει αλλά και να οριοθετηθεί για άλλη μια φορά

το πλαίσιο δραστηριότητάς του.
Ο Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών, σημείωσε ότι ο επιχειρηματίας έχει ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις του αναψυκτηρίου, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε τουαλέτες και ντους αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ομπρελοκαθίσματα στην παραλία αφού δεν έχει ολοκληρώσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες αδειοδότησης. Αντίστοιχα, δεν μπορεί να ζητήσει χρήματα για τη χρήση τους έως ότου λάβει άδεια. Στην ουσία, δεν μπορεί να αναπτύξει ομπρελοκαθίσματα στην παραλία έως ότου οι αρμόδιες διαδικασίες – στις οποίες εμπλέκονται η κτηματική εταιρεία του δημοσίου και ο Δήμος – ολοκληρωθούν. Ακόμη και τότε όμως, θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και χώρος για ατομική τοποθέτηση πετσέτας ή ξαπλώστρας από τους λουόμενους.
Στη δικαιοδοσία του επιχειρηματία βρίσκονται και οι καμπίνες οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν δεχθεί παρέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα