Κέρκυρα: Η ΝΟΔΕ για το τοιχίο της Γαρίτσας

13:13 16/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κριτική στα λεγόμενα του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου στο θέμα του τοιχίου της Γαρίτσας, δημοσίευσε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Έκπληξη και θυμό προκάλεσαν σε όλη την κερκυραϊκή κοινωνία οι πρόσφατες δηλώσεις του Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτου. Στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο επιτέθηκε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς σε όσους ανησυχούν για την κατάσταση

του τοιχίου της Γαρίτσας , δήλωσε με λίγα λόγια ότι η ανησυχία του κερκυραϊκού λαού ξεπερνάει το όρια του πραγματικού ενδιαφέροντος για το έργο και φτάνει στα όρια της γελοιότητας, συνέχισε δε λέγοντας προσβάλλοντας όλους τους Κερκυραίους. Για άλλη μια φορά είναι φανερή η εμπάθεια του κ. Γαλιατσάτου για την Κέρκυρα και τους κερκυραίους που τον τίμησαν με την ψήφο τους και ουσιαστικά ,λόγω του μεγέθους του εκλογικού σώματος της Κέρκυρας, τον εξέλεξαν πανηγυρικά περιφερειάρχη. Είχαμε τονίσει και άλλες φορές ότι τον χαρακτηρίζει μια ανεξήγητη και πέραν κάθε λογικής προκατάληψη για το νησί και τους κατοίκους του, που εκφράζεται με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση.
Δώσαμε το χρόνο στον κ. περιφερειάρχη να ανασκευάσει καταλαβαίνοντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, λόγω της ανεπάρκειας αυτού και της παράταξης του, να φέρουν σε πέρας το έργο της αποκατάστασης του τόσο σημαντικού αυτού μνημείου, αλλά και κάθε έργου που είχε την υποχρέωση να ολοκληρώσει. Δυστυχώς για εσάς κύριε Γαλιατσάτε καλείστε να κυβερνήσετε την περιφέρεια και να λύσετε προβλήματα. Είχατε μάθει να ανέξοδα και να ασκείτε κριτική εκ του ασφαλούς. Αντί να κατηγορείτε με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο τους κερκυραίους πολίτες καλό θα είναι να ενεργοποιηθείτε πριν αρχίσει η νέα τουριστική σεζόν. Καλά τα ταξίδια αναψυχής κύριε περιφερειάρχη αλλά ο τόπος χρειάζεται έργα. Εσείς και η κυβέρνηση σας μπορεί να μην θέλετε τις περιφέρειες αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να εγκαταλείψετε την Κέρκυρα και τα άλλα Ιόνια Νησιά στην τύχη τους οδηγώντας τα στην υποβάθμιση.
Αναμένουμε την συγνώμη σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα