Κέρκυρα: Ανταπάντηση σωματείων στη διοίκηση του Ε.Κ.

18:58 17/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Σύνδεσμος Ξενοδοχουπαλλήλων, τα Σωματεία Εργαζομένων στην AQUIS, στην εταιρεία SUNSHINE και MEDITERRANEO εναντίον της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Χαρακτηρίζουν ως ψευδεπίγραφη την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου και εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές.

Επίσης τους κατηγορούν ότι εμφανίζονται ως ‘’θύματα’’ επίθεσης από το ΠΑΜΕ

για να δικαιολογήσουν την κατακραυγή των εργαζομένων της Κέρκυρας για την αντεργατική στάση τους.
Με την ανακοίνωση τους κατηγορούν τη διοίκηση του Εργατικού κέντρου ότι υπονόμευσε τις εκλογές στο σωματείο Ξενοδοχοϋπάλληλων και ότι συκοφαντούν τον Πρόεδρο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων ότι είναι ‘’ανεπάγγελτος’’ ενώ εκ της θέσεως τους θα έπρεπε να συμπαραστέκονται στον Πρόεδρο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του και τους δικαστικούς αγώνες του.
«Η μειοψηφία της μειοψηφίας , με συνδετικό κρίκο τα εργοδοτικά κόμματα και το τοπικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, συνενώνονται ενάντια στον ταξικό πόλο της εργατικής τάξης και με τις ‘’απαραίτητες’’ νοθείες στα σωματείδια – σφραγίδες , την παράνομη συμμετοχή των συνταξιούχων, φτιάχνουν πλαστή πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο και ποδηγετούν την εργατική τάξη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα