Κέρκυρα: Ανοίγει σήμερα το «Χριστουγεννιάτικο χωρίο» στη Σπιανάδα

14:29 16/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί από τον Δήμαρχο Κέρκυρας το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάνω Πλατεία της πόλης καθώς και το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κέρκυρας. Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για όλες τις μέρες των γιορτών μέχρι και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Νίκο Κορακιανίτη θα έχει χώρους για παιδικά παιχνίδια όπως καρουζέλ, τρενάκι αλλά και χώρους δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Επίσης,
Η Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας εγκαινιάζει την Έκθεση Ζωγραφικής – Γλυπτικής του Γιάννη Καστρίτση, την

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων (Περιστύλιο Παλαιών Ανακτόρων).

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα δώσει το μουσικό σώμα της Φιλαρμονικής Καποδίστριας στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας με σολίστ: Μαριάννα Μάνσολα, υψίφωνος Διευθύνει ο μουσικός: Μιχάλης Μιχαλόπουλος Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 20:00 και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του εργαστηρίου ΑΜΕΑ Μέλισσα
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά διοργανώνουν το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων, ξενοδοχοϋπαλλήλων, οικοδόμων και βοηθών λογιστών. Η γιορτή θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο.

Επίσης το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.30, η σχολή χορού Fuego Art Dance & οι «Φίλοι του ΕΠΤΑ» παρουσιάζουν την παράσταση: Ο Αη Βασίλης στη χώρα του ποτέ ποτέ! Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους από την σχολή χορού Fuego Art Dance σε σενάριο και σκηνοθεσία Μαρίας Τράκα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Γαρούνα διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 18:30 χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα τότε και τώρα» στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γαρούνα, Χορευτικά Τμήματα Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γαρούνα, Παιδική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γαρούνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα