Κέρκυρα: Αυτοδιοικητική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

14:07 14/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πανελλαδική συνδιάσκεψη των αυτοδιοικητικών στελεχών οργανώνει το ΠΑΣΟΚ αυτό το Σάββατο στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Παντελή Γιαννούλη έχουν κληθεί όλα τα στελέχη που είχαν εκλεγεί ως επικεφαλής αλλά και ως σύμβουλοι στον α΄και β΄βαθμό αυτοδιοίκησης απο το 2002 μέχρι σήμερα. Στη συνδιάσκεψη θα συμμετάσχει η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Κέρκυρας (πρώην Δήμου Κερκυραίων) του ΠΑΣΟΚ,

η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «συζήτησε διεξοδικά το θέμα και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να συμμετέχει στην συνδιάσκεψη, «με την προϋπόθεση ότι τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι που θα συμμετέχουν να παραμένουν στον «χώρο μας» και να έχουν συμμετάσχει στις εσωτερικές διαδικασίες για την ανάδειξη των οργάνων του Κινήματος».
Από την πλευρά της η Νομαρχιακή Επιτροπή, όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο Γραμματέας της Π. Γιαννούλης, δεν πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει ονομαστικά έναν – έναν τα στελέχη που αναδείχθηκαν στο παρελθόν στην αυτοδιοίκηση, «γνωρίζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κέρκυρα» και παράλληλα δεν επιθυμεί να συμμετάσχουν όσοι έχουν προσχωρήσει σε άλλα κόμματα με ενεργό τρόπο ή πιο αποστασιοποιημένα. Ο κος Γιαννούλης τονίζει ότι η συνδιάσκεψη είναι ανοιχτή και σε νέους ανθρώπους προκειμένου να μην εξελιχθεί σε αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα