Καβάλα: Συνεχίζεται η επίσκεψη Φούχτελ στη Θάσο

14:19 6/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Θάσο βρίσκεται, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία, ο υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και εντεταλμένος στην Ελληνογερμανική Συνέλευση, Χανς Χοακίμ Φούχτελ, συνοδευόμενος από επιχειρηματίες και στελέχη της αυτοδιοίκησης της Γερμανίας.

Χθες το απόγευμα ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ για το έργο εξοικονόμησης ενέργειας με την τοποθέτηση λαμπτήρων τύπου LED που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σήμερα (Πέμπτη) το πρωί ξεναγήθηκε σε περιοχές του νησιού

που επλήγησαν από την πυρκαγιά του περασμένου Σεπτέμβρη.
Αυτή την ώρα (14.00) συμμετέχει σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Θάσου.

Σε Καβάλα

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Μονάχου για τον προσκυνηματικό τουρισμό στον Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων παρέδωσε ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης κι εντεταλμένος στην ελληνογερμανική συνέλευση Χανς Χόακιμ Φούχτελ στη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.
Σχετικά με τις προσπάθειες που ξεκίνησαν από πέρυσι για την προσέλκυση τουριστών στην περιοχή, ο κ. Φούχτελ ανέφερε ότι έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.

Στη Δράμα

Αρχικά ο κ. Φούχτελ επισκέφθηκε την Δράμα και τη δομή φιλοξενίας προσφύγων. Όπως δήλωσε, η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από την εικόνα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τους τόπους φιλοξενίας των προσφύγων στην Ελλάδα. Ανέφερε ότι η χώρα έχει κάνει πολλές προσπάθειες για το προσφυγικό

Keywords
Τυχαία Θέματα