Καβάλα: Σύλληψη για εκβίαση σε βάρος 41χρονου ημεδαπού

11:05 23/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για εκβίαση συνελήφθη στην Καβάλα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς των Ομάδων Δημόσιας Ασφάλειας και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 27χρονος ημεδαπός.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 47 και 26 ετών, κατηγορούμενοι επίσης για εκβίαση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Η διερεύνηση της

υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 41χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία, ο 26χρονος απείλησε τόσο τη σωματική του ακεραιότητα όσο και της οικογένειάς του, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθη ο δράστης που εμφανίσθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση στην επιχείρηση του 41χρονου και παρέλαβε το ποσό των 1.500 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία, τέλη Δεκεμβρίου, ο 26χρονος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, απέσπασε το ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ ενεργώντας από κοινού με τον 47χρονο είχαν απαιτήσει χρήματα από το θύμα που όμως αρνήθηκε να παραδώσει και δέχθηκε επίθεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα