Καβάλα: Αγώνας μπάσκετ για τους απολυμένους των Λιπασμάτων

07:21 18/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πλαίσιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας όπου συμμετέχουν 20 ομάδες με 250 περίπου αθλούμενους χωρισμένες σε 2 ομίλους των 10 ομάδων, διοργανώνεται φέτος ένας αγώνας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το All Star Game 2017, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των απολυμένων εργαζόμενων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Στον αγώνα αυτό θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι παίκτες των δύο Ομίλων. Το All Star

Game 2017 θα διεξαχθεί στην Καλαμίτσα, στο κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 5:00’ το απόγευμα.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί Διαγωνισμός Τριπόντων, στον οποίο θα λάβουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι σουτέρ του Εργασιακού Πρωταθλήματος.
Θα γίνει επίσης και η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.
Για την υλοποίηση του σκοπού του All Star Game 2017 εκδόθηκαν 10 χιλιάδες εισιτήρια-λαχνοί του ενός ευρώ. Εκατόν σαράντα επιχειρήσεις και φορείς του νομού έγιναν δωροθέτες της προσπάθειας αυτής, προσφέροντας τα δώρα που θα κερδίσουν οι λαχνοί.
Παράλληλα, βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, μέσω του λογαριασμού του Εργασιακού Πρωταθλήματος στο FACEBOOK, φανέλες σημαντικών αθλητών του basketball, όπως του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Μπάνε Πρέλεβιτς, Ματ Λοτζέσκι και Βασίλη Σπανούλη, υπογραμμένες από τους ίδιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα