Καβάλα: Επίσκεψη υπουργού Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή

15:26 21/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε σήμερα την Καβάλα στο πλαίσιο ανακοινώσεων παραχώρησης τμημάτων της χερσαίας ζώνης του Λιμανιού Καβάλας στον Δήμο Καβάλας αλλά και μίας σειράς επαφών που είχε με το Λιμεναρχείο και τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας ενώ συναντήθηκε και με τους λιμενεργάτες στο νέο Λιμάνι Φίλιππος Β`.

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε

τον Δήμο Καβάλας, ανακοινώνοντας κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου την παραχώρηση από τον Οργανισμό Λιμένα στο Δήμο Καβάλας της περιοχής των Καλαφατιών, όπου θα δημιουργηθεί Μουσείο Ναυπηγοεπισκευαστικης Ζώνης. Επίσης ανακοίνωσε την παραχώρηση προς τον Δήμο Καβάλας 1.300 τετραγωνικών μέτρων από τις αποθήκες στο χώρο του Τελωνείου στο Λιμάνι καθώς και το Πάρκο Φαλήρου.
Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα στις δηλώσεις της έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη ημέρα για τον Δήμο Καβάλας καθώς με όλες αυτές τις παραχωρήσεις ο δήμος θα αναπτύξει μεγάλες αναπτυξιακές δραστηριότητες αναδεικνύοντας τουριστικά και την περιοχή των Καλαφατιών.
Ο υπουργός συναντήθηκε και με τους συμβασιούχους του Δήμου Καβάλας στο Δημαρχείο οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί 3 μήνες περίπου καθώς δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής τους ο Επίτροπος, δεσμευόμενος ότι θα λυθεί άμεσα το θέμα.
Ο υπουργός ολοκλήρωσε τις επαφές του με μία συνάντηση που είχε με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας όπου ενημερώθηκε για τοπικά ζητήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα