«Κατέρρευσε» πλάτανος στην Πορταριά τραυματίζοντας ελαφρά γυναίκα

21:22 21/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα μεγάλο κομμάτι από το μεγάλο πλάτανο της πλατείας της Πορταριάς έπεσε γύρω στις 7:50 σήμερα το βράδυ πάνω σε περίπτερο και αυτοκίνητα στον παράπλευρο της πλατείας δρόμο, τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου και προκαλώντας υλικές ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Άγιο είχε πάντως διερχόμενος οδηγός, ο οποίος μόλις πέρασε από το σημείο έσπασε ο τεράστιος πλάτανος κόβοντας μάλιστα καλώδιο ρεύματος της ΔΕΗ και βυθίζοντας στο σκοτάδι κάποια καταστήματα και σπίτια, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε.

Στο

σημείο μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άτομα. Επι τόπου έσπευσε και επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της Πορταριάς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα 24ωρα, μετά την πρόσφατη έκρηξη σε ταβέρνα της πλατείας.

Ανακοίνωση Δήμου Βόλου

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου εκτιμά ότι το τμήμα του μεγάλου πλατάνου στην πλατεία της Πορταριάς που κατέρρευσε είχε χτυπηθεί από την έκρηξη στην ταβέρνα «Σκαλάκια» πριν λίγες μέρες.

Συνεργείο του δήμου Βόλου απομάκρυνε το κομμένο κομμάτι δένδρου και αποκατέστησε την κυκλοφορία. Επιπλέον το υπόλοιπο δένδρο που απέμεινε κόπηκε σε ύψος δύο μέτρων περίπου για να απολύσει εκ νέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα