Καστοριά: Φεστιβάλ εκπτώσεων γούνας, από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου

12:48 1/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την παρουσία 250 εμπορικών επισκεπτών από την Ρωσία και την Ουκρανία, πραγματοποιείται το 1ο τετραήμερο Fur Shopping Festival, από τις 3 έως και τις 6 Νοεμβρίου, στην Καστοριά.

Το Φεστιβάλ εκπτώσεων

γούνας, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια , θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, διεθνή πτήση τσάρτερ με 144 άτομα, τα οποία θα έρθουν από την Μόσχα, απευθείας στο αεροδρόμιο της Καστοριάς.

«Ο Βασικός μας στόχος, είναι οι πωλήσεις γουναρικών, τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική, στους κατεξοχήν πελάτες μας που είναι οι Ρώσοι», δήλωσε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Γιάννης Κορεντζίδης, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «γίνεται προσπάθεια μέσα από έναν ανασχεδιασμό, για άνοιγμα σε νέες αγορές και μεταξύ αυτών στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης», αφού όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά «άλλο γουναρικό θέλει ο Δυτικοευρωπαίος και άλλο ο Ρώσος και ο Ουκρανός πολίτης».

Στο τετραήμερο φεστιβάλ που ξεκινά την Πέμπτη στην αρχή της σεζόν , θα προσφερθούν είδη γούνας ένδυσης, υπόδησης, διακόσμησης και αξεσουάρ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα