Καλαμάτα: Θρίλερ με τη δολοφονία της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

10:23 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο σκοταδι παραμένουν οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπουλου από τους Γαργαλιάνους που βρεθηκε το πρωι της Παρασκευής νεκρή στο αυτοκίνητό της στη περιοχή Λεύκη των Γαργαλιάνων έχοντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο κυνηγετικό όπλο, το οποίο και δεν υπήρχε στο τόπο του εγκλήματος.

Η άτυχη γυναίκα, μητερα 4 παιδιών είχε φυγει από το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης και το πτώμα της εντοπίστηκε από

τον συζυγό της και εργάτες που μάζευαν μαζι του ελιές στα χωράφια.
Η αστυνομία συνεπικουρούμενη από στελέχη της «Διεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής» που ήρθαν από την Αθήνα προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ των τελευταίων ωρών πριν η γυναίκα φύγει από το σπίτι της και να βρουν στοιχεία για το ποιός είναι τελικά ο δολοφόνος και τί ηταν αυτο που όπλισε το χερι του.
Ο σύζυγός της μάλιστα, 55 ετών, πυροσβέστης, είναι κάτοχος τριών κυνηγετικών όπλων (το ένα χωρίς άδεια) και μετά από την πολύωρη ανάκρισή του από την αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.
Η σωρός της άτυχης γυναίκας βρίσκεται πάντως στην Κόρινθο για νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας ενώ ο ιατροδικαστής Νίκος Κωτακίδης που εξέτασε επί τόπου το πτώμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Παράλληλα από την αστυνομία, αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς η 35χρονη, φέρεται να έφερε μαζί της περισσότερα από 300 ευρω, τα οποία και βρέθηκαν στις τσέπες της. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στους Γαργαλιάνους.
Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως η χρονιά για την 35χρονη είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ήταν η μητέρα του πρώτου παιδιού που γεννήθηκε λίγη ωρα μετά την έλευση του 2016 στη Μεσσηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα