Καλαμάτα: Καλλιεργούσε χασισόδενδρα στο μπαλκόνι και την αποθήκη του

10:19 23/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Χασισόδενδρα (πολλά απ΄αυτά) σε πλήρη ανάπτυξη και έτοιμα για… συγκομιδή, είχε στο μπαλκόνι και στην αποθήκη του σπιτιού του ένας 54χρονος στο Σταυροπήγιο της Μάνης.

Ο 54χρονος συνελήφθη χθες και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα. Οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή Καλαμάτας, στον οποίο θα απολογηθεί τη Δευτέρα, μετά την προθεσμία που πήρε.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί

του Τμήματος Δυτικής Μάνης, χθες το πρωί, πήγαν στο Σταυροπήγιο και έκαναν έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπως και σε διπλανή αποθήκη. Στο μπαλκόνι του εντόπισαν γλάστρες και βαρέλια με χασισόδεντρα, τα οποία είχαν ύψος 0,30-1,45 μέτρα. Στην αποθήκη του σπιτιού, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης πλήρη εξοπλισμό και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας και ακόμα 21 φυτά σε γλάστρες και βαρέλια, τα οποία μεγάλωναν με σύστημα θέρμανσης, εξαερισμό και αέρα. Τα δε φυτά είχαν φτάσει σε ύψος 0,20-1,60 μέτρα. Επίσης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο ποσότητες κάνναβης, βάρους 623 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 333 γραμμαρίων και τον εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας (ηλεκτρικοί μηχανισμοί εξαερισμού-θέρμανσης, λαμπτήρες κ.α.).

Keywords
Τυχαία Θέματα