Ηράκλειο: Το Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική επισκέφθηκαν ο ΝΔ, Λ. Αυγενάκης και στελέχη του κόμματος

20:48 27/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκαν σήμερα το Κεντρικό Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κατά την επίσκεψη στο Λιμεναρχείο συναντήθηκαν με τον λιμενάρχη, Δημήτρη Σαϊτάκη και τον υπολιμενάρχη, Βασίλη Βερυκοκίδη και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τον περιφερειακό διοικητή Κρήτης, Γιάννη

Μαραγκάκη και τον διοικητή Ηρακλείου, Μανώλη Δαμουλάκη.

Τα στελέχη της ΝΔ και ο γραμματέας του κόμματος αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους επικεφαλής, ενώ σε συνάντηση με τα προεδρεία των σωματείων στελεχών Λιμενικού Σώματος και Πυροσβεστικής, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

«Οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας αυτές τις άγιες μέρες, υπηρετούν με αφοσίωση και μακριά -πολλές φορές- από την οικογενειακή θαλπωρή και τους αξίζουν συγχαρητήρια» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Αλλά, πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους αποτελεσματικά, αλλά και με ασφάλεια».

Στις επισκέψεις συμμετείχαν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο σύμβουλος του προέδρου του κόμματος για θέματα που αφορούν στην Κρήτη και πρ. βουλευτής, Μάξιμος Σενετάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Καρκανάκης και στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ. – ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα