Ηράκλειο: Στο λιμάνι σχεδιάζουν να μεταβούν παραγωγοί αγροτικών προϊόντων

16:23 6/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο λιμάνι του Ηρακλείου αναμένεται να μεταβούν το απόγευμα παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, προκειμένου να πιέσουν ώστε να μεταφερθούν τα κηπευτικά με πλοίο ασφαλείας και να προωθηθούν στις αγορές αφού από την απεργία της ΠΝΟ τα προϊόντα τους βρίσκονται εγκλωβισμένα και κινδυνεύουν να σαπίσουν.

Σε ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας αναφέρεται:

«Μετά

από τις προσπάθειες που κάναμε να πείσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για πλοίο ασφαλείας δεν το έχει κάνει. Απόψε οι Μινωικές Γραμμές προτίθενται να επιτρέψουν να αποπλεύσει ένα πλοίο. Για να γίνει αυτό εφικτό ζητά και τη βοήθεια των αγροτών. Σε σύσκεψη με όλους τους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης αποφασίστηκε το βράδυ ώρα 18:00 να κατέβουμε όλοι οι αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στον απόπλου του πλοίου. Για αυτό καλούμε τους αγρότες κι όλους όσους εμπλέκονται με τα αγροτικά σε συγκέντρωση στις ελαιοδεξαμενές το απόγευμα στις 16:00 για να μεταβούμε στο λιμάνι Ηρακλείου, όλοι μαζί οργανωμένα». – ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα