Ηράκλειο: «Πολιτιστικό Αντάμωμα» στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

22:48 20/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το «Πολιτιστικό Αντάμωμα» θα πραγματοποιηθεί στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τον πολιτιστικό σύλλογο Καστελλίου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, καθώς και τους συλλόγους του Δήμου, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το κοινό θα απολαύσει, με ελεύθερη είσοδο, εκδηλώσεις γεμάτες

παράδοση, γεύση, δράση, χορό, τραγούδι, μέσα σε ένα κλίμα χαράς και συνεργασίας, με στόχο τη διατήρηση των εθίμων του τόπου.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες, χορευτικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις, κρητικά μαγειρέματα και βιωματικά σεμινάρια.
Στο φεστιβάλ θα πάρουν μέρος οι πολιτιστικοί σύλλογοι Καστελλίου,
Αρκαλοχωρίου, Αποστόλων, Θραψανού, Κασταμονίτσας, Βόνης, Διαβαϊδέ, Τσούτσουρου, Ζωφόρων, Λαγού και Σμαρίου, το ΚΑΠΗ Καστελλίου, το δημοτικό σχολείο Καστελλίου, ο πολιτιστικός και εκπαιδευτικός όμιλος «ΕΡΦΑΛΗΣ», ενώ παραστάσεις θα δώσουν οι σχολές χορού Μαυρόκωστα, η χορευτική ομάδα Νίκου Περυσινάκη, με το συγκρότημα του Γιώργη Σκουτέλη και θα δοθεί συναυλία από τους μουσικούς και τη Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα