Ινδοί τουριστικοί πράκτορες στη Λίμνη Ν. Πλαστήρα

14:48 20/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ινδοί τουριστικοί πράκτορες μεγάλων τουριστικών γραφείων (Chrysalis Holidays , DMC Representations κ.α) επισκέφθηκαν την Παρασκευή την ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, στο πλαίσιο ταξιδίου εξοικείωσης ( fam – trip) που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας το διάστημα από 14 έως 20 Ιουνίου. Οι Ινδοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στα κυριότερα σημεία της περιοχής από την εντεταλμένη σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλιας κ. Κόκκαλη Γεωργία καθώς και

την υπεύθυνη τουρισμού του Δημου Λ. Πλαστήρα κ. Μαρίνα Θέου. Οι ίδιοι δήλωσαν πραγματικά ενθουσιασμένοι από το φυσικό κάλλος της περιοχής , τις δυνατότητες που παρέχει στην άσκηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού καθώς και για τις άρτιες ξενοδοχειακές υποδομές. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής με τη συνάντηση των πρακτόρων και των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής , παρουσία του δημάρχου Λ. Πλαστήρα κ. Δημήτρη Τσιαντή.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τη διοργάνωση τουριστικών πακέτων όπου θα περιλαμβάνουν και την επίσκεψη στη περιοχή των Μετεώρων θα μπορούσαν να προσελκύσουν ομοεθνής τους και κυρίως μαθητές ιδιωτικών κολεγίων της χώρας τους οι οποίοι ταξιδεύουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο στη Ευρώπη στα πλαίσια εκπαιδευτικών εκδρομών καθώς επίσης και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως οι διοργανώσεις γάμων κάτι που αποτελεί σύνηθες για τη φίλη χώρα πέραν των τυπικών τουριστικών πακέτων. Ένδειξη του εντυπωσιασμού τους και της άριστης φιλοξενίας ήταν η διανυκτέρευση τους σε ξενοδοχείο της περιοχής -παρεκκλίνοντας του προγράμματος, θέλοντας να απολαύσουν και το επόμενο πρωί την ομορφιά του τοπίου πριν αναχωρήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα