Ίκαροι Σερρών: Γιορτή του μπάσκετ στο φιλικό με τον Ηρακλή.

01:27 5/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε μια λαμπρή γιορτή του Σερραϊκού μπάσκετ αναμένεται να εξελιχθεί το φιλικό παιχνίδι των Ικάρων με τον Ηρακλή που θα γίνει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Παράλληλα με το φιλικό παιχνίδι που γίνεται κόντρα σε μια ιστορική και δυνατή ομάδα που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στην Α2 εθνική κατηγορία θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την έναρξη της νέας σεζόν 2017-18 σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, με τη διοίκηση των Ικάρων να έχει ετοιμάσει μια

σειρά από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλους τους φίλους της αγαπημένης τους ομάδας καθώς και όλους τους Σερραίους φιλάθλους.

Η ώρα της βράβευσης για την ομάδα που πέτυχε την άνοδο

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει βράβευση της περσινής ομάδας για την άνοδο στη Β΄ Εθνική και παράλληλα θα τιμηθεί ο επιχειρηματίας Χρήστος Σούλης ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της Σερραϊκής καλαθοσφαίρισης.

Ο Κώστας Τότσιος με τη φανέλα των Ικάρων το 2009 σε παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο

Θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας των Ικάρων με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θα βραβευτούν για την προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαίριση, ο προπονητής τους «γηραιού» Βαγγέλης Αλεξανδρής καθώς και οι Σερραίοι καλαθοσφαιριστές Κώστας Τότσιος, Κώστας Κακαρούδης και Γιάννης Γκαγκαλούδης, με τους δυο πρώτους να έχουν φορέσει με επιτυχία και την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

Η διοίκηση των Ικάρων θα βραβεύσει τον Σερραίο Γιάννη Γκαγκαλούδη που έχει μια σημαντική καριέρα στο Ελληνικό μπάσκετ

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αθλητές από τις ακαδημίες της ομάδας των Ικάρων, θα αγωνιστούν σε αγώνα επίδειξης, ενώ θα υπάρχουν και πολλά πλούσια δώρα για τα παιδιά και τους γονείς, που στηρίζουν το αθλητικό και κοινωνικό έργο του συλλόγου. Η διοίκηση των Ικάρων προσκαλεί όλους τους Σερραίους στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα