«Ιανό» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο Γιάννης Μανιάτης

19:30 23/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ιανό» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ), Γιάννης Μανιάτης, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση.

«Ο πρωθυπουργός μέσα κάνει τον ήρωα και έξω είναι δουλοπρεπής προς τους δανειστές», τόνισε ο Γ. Μανιάτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα υψίρρυθμα δίκτυα στη Βουλή.

«Κανείς δεν ξέρει, ούτε οι υπουργοί,

αλλά στα σίγουρα ο ελληνικός λαός, ποιος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης γι’ αυτήν την καθυστέρηση, που το πιθανότερο απ’ όλα είναι ότι θα καταλήξει στην πλήρη παράδοση, στην παράδοση του ηττημένου, που μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσίπρας. Και θα είναι η παράδοση ενός ηττημένου, που για πρώτη φορά θα έχει υπογράψει δύο μνημόνια», τόνισε ο εισηγητής της ΔΗΣΥ.

Ακόμη, ο κ. Μανιάτης σημείωσε ότι «τώρα η ελληνική κυβέρνηση πηγαίνει η ίδια στα ξενοδοχεία των Βρυξελλών και εκλιπαρεί την τρόικα, μήπως και επιστέψει σε κάθε περίπτωση στην Αθήνα, προσθέτοντας πως αυτό δεν τιμά, σε καμία περίπτωση, την κυβέρνηση οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας, πολύ περισσότερο τη δικής μας».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟ:ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα