Η βραβευμένη «Γκλόρια» στην ΕΡΤ3

01:52 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το βραβευμένο δράμα «Γκλόρια» (Gloria), συμπαραγωγής Χιλής-Ισπανίας 2013, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 23:00.

Υπόθεση: Η Γκλόρια είναι 58 χρόνων, χωρισμένη και τα παιδιά της έχουν ήδη φύγει από το σπίτι. Αποφασίζει όμως να μην περάσει μόνη την υπόλοιπη ζωή της. Για να καλύψει τον ελεύθερο

χρόνο της κάνει διάφορες δραστηριότητες και ψάχνει ακόμη τον έρωτα σε πάρτι ενηλίκων που αναζητούν συντροφιά. Όταν συναντά τον Ροδόλφο, έναν χωρισμένο 65άρη, νομίζει πως βρήκε τον πραγματικό έρωτα. Η σχέση τους είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Ροδόλφος έχει μία άρρωστη εξάρτηση από τα παιδιά του και την πρώην γυναίκα του. Η Γκλόρια ήθελε να τα δώσει όλα σ’ αυτή τη σχέση, μόνο με το φόβο ότι μπορεί να είναι η τελευταία της, όμως η πραγματικότητα τη φέρνει μπροστά σε αναπάντεχα εμπόδια που δεν ξέρει αν έχει το σθένος να τα ξεπεράσει. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τόσο εκείνα όσο και το γεγονός ότι μεγαλώνει…

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Λέλιο.

Σενάριο: Σεμπαστιάν Λέλιο, Γκονζάλο Μάσα.

Φωτογραφία: Μπενζαμίν Ετσαζαρέτα.

Μοντάζ: Σεμπαστιάν Λέλιο, Σολεδάδ Σαλφάτε.

Πρωταγωνιστούν: Παουλίνα Γκαρσία, Σέρχιο Χερνάντεζ, Κόκα Γκουατσίνι, Ντιέγκο Φοντεσίλα, Αντόνια Σάντα Μαρία, Λουζ Χιμένεζ.

Διάρκεια: 110΄

Συμμετοχές – Βραβεία:

Επίσημη υποψηφιότητα της Χιλής για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας 2014.

Αργυρή Άρκτος Γυναικείας Ερμηνείας (Παουλίνα Γκαρσία) και Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα