Η «πρόταση» του Ε.ΠΑ.Μ. για τον πρωτογενή τομέα

22:39 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόταση του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου για τα αγροτικά-κτηνοτροφικά ζητήματα ανέλυσε, σήμερα το απόγευμα, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Τρίπολη, ο γενικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., κ. Δημήτρης Καζάκης.

Ο κ. Καζάκης μίλησε για διαγραφή χρεών προς εφορία, ΟΓΑ, τράπεζες, για αυστηρό σταμάτημα των ελληνοποιήσεων και για απαγόρευση της εισαγωγής

ξένων προιόντων, εάν πρώτα δεν έχει καταναλωθεί και το τελευταίο εγχώριο προιόν. Αναφέρθηκε στην έκδοση εθνικού νομίσματος, στην απαγόρευση των μεταλλαγμένων προιόντων, στην ίδρυση δημόσιων τραπεζών σπόρων, στην επιστημονική στήριξη του αγρότη, στην κατάργηση του ΦΠΑ στα προιόντα των αγροτών που συστήνουν κοινοπραξίες. Έκανε λόγο επίσης και|για ίδρυση κρατικών υποδομών διάθεση προιόντων.
«Για να εφαρμοστούν τα πιο πάνω (…) θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την Ευρωπαική Ένωση και φυσικά το ευρώ»,τόνισε με έμφαση ο ομιλητής.
Και κατέληξε:»Για να γίνουν όμως όλα αυτά, πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε χώρα υπό κατοχή και να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι για την τύχη μας.»

* Ο κ. Καζάκης, αύριο το πρωί (11.00), θα μιλήσει σε εκδήλωσησύσκεψη για τα αγροτικά-κτηνοτροφικά στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα