Η εξαιρετική σειρά εποχής «Jamaica Inn» στην ΕΡΤ1

02:12 8/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Απόψε, Δεύτερα 8 Ιανουαρίου 2018 προβάλλεται το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Jamaica Inn», παραγωγής Αγγλίας (ΒΒC) 2014, και ώρα 22:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Δάφνης Ντι Μοριέ, θα ολοκληρωθεί σε τρία ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Φιλίπα Λόουθορπ.

Σενάριο-διασκευή: Έμα Φροστ.

Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ, Μάθιου ΜακΝόλτι, Σον Χάρις, Μπεν

Ντάνιελς, Τζόαν Γούλεϊ, Σίρλεϊ Χέντερσον.

Γενική υπόθεση: Η νεαρή και χαριτωμένη Μέρι Γιέλαν ζει με τη μητέρα της σ’ ένα μικρό, φτωχικό αγρόκτημα έξω από ένα χωριουδάκι στο Σάφολκ. Όταν πεθαίνει η μητέρα της, η Μέρι, που είναι αποφασισμένη να παντρευτεί μόνο από έρωτα, αναγκάζεται να φύγει για την Κορνουάλη να ζήσει με τη θεία της Πέισενς.

Η Μέρι φτάνει στο κακόφημο πανδοχείο «Τζαμάικα», που είναι εντελώς απομονωμένο και το δέρνει ο αέρας και η βροχή. Βρίσκει τη θεία της σκιά του παλιού της εαυτού, υποχείριο του σκληρού άντρα της, Τζος Μέρλιν. Το πανδοχείο δεν έχει πελάτες, τη νύχτα όμως μετατρέπεται σ’ ένα σκοτεινό καταγώγιο, ένα μέρος μόνο για άντρες, μέσα στην κάπνα και στο ποτό.

Η Μέρι αναγκάζεται να μείνει, δεν θέλει να αφήσει τη θεία της και δεν έχει και πού να πάει. Γρήγορα καταλαβαίνει ότι ο Τζος είναι ο αρχηγός μιας σπείρας που κάνει λαθρεμπόριο και δεν ξέρει τι να κάνει. Αυτό που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, είναι η έλξη που αισθάνεται για τον ωραίο αλλά σκληροτράχηλο Τζεμ, τον μικρότερο αδελφό του. Μπορεί όμως να τον εμπιστευτεί; Και ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός της σπείρας, αυτόν που όλοι φοβούνται;

Επεισόδιο 3ο (τελευταίο). Καθώς η θηλιά σφίγγει για τους λαθρέμπορους, συλλαμβάνεται ο Τζεμ και η Μέρι δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Ο Τζεμ ικετεύει τον Τζος να καταδώσει το ανώνυμο αφεντικό του για να σωθούν και οι δύο. Στο μεταξύ, η Μέρι αγνοεί τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχει. Θα μπορέσει ο Τζεμ να τη σώσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα