Η ΕΡΤ1 «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν»

03:50 21/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα ενδιαφέροντα θέματα της εκπομπής «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» του Λάμπη Τσιριγωτάκη από το Λονδίνο, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 16:00.

Ειδικότερα, η εκπομπή περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

-Συνέντευξη με τον βραβευμένο με το Νόμπελ Οικονομίας Σερ Κρίστοφερ Πισσαρίδης ,ο οποίος διατυπώνει τις απόψεις του για το οικονομικό πρόγραμμα του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Ο διακεκριμένος οικονομολόγος πιστεύει ότι η οικονομική πολιτική

του Ντόναλντ Τραμπ θα επηρεάσει αρνητικά τις οικονομίες της Ευρώπης.

-Ορισμένα ιστορικά φορέματα από την γκαρνταρόμπα της Μάργκαρετ Θάτσερ εκτίθενται τώρα στο Μουσείο της Βικτώριας και του Αλβέρτου. Γιατί η Σιδηρά Κυρία συνέδεε την ενδυμασία της με τη δύναμη της πολιτικής εξουσίας;

-Συνέντευξη και παρουσίαση του καθηγητή πανεπιστημίου της Οξφόρδης Αρμάντ Νταγκούρ, ο οποίος μελετάει, ανακαλύπτει και διδάσκει την αρχαία ελληνική μουσική.

-Στο καθιερωμένο θέμα της εκπομπής λαμπρές σελίδες της Διασποράς. Το πρόσωπο που προβάλλεται είναι ο Έλληνας καθηγητής της Ορθοπεδικής και των Τραυμάτων στο Πανεπιστήμιο και στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης Λιντς, Παναγιώτης Γιαννούδης, ο οποίος ψηφίστηκε από τον κόσμο και τους γιατρούς της περιοχής για τη διάκριση του αφανή ήρωα του Εθνικού Συστήματος Υγείας με κριτήριο την κοινωνική και την ακαδημαϊκή του προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα