«Η αγάπη δεν έρχεται μόνη» στην ΕΡΤ3

17:05 29/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη ρομαντική κομεντί «Η αγάπη δεν έρχεται μόνη» (Un bonheur n’ arrive jamais seul), παραγωγής Γαλλίας 2012, έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 23:00.

Υπόθεση: Ο Σάσα είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας της τζαζ, που αρνείται να πάρει τη ζωή στα σοβαρά. Αγαπά τους φίλους του, το πιάνο του και… τα πάρτι!

Τα βράδια εργάζεται σ’ ένα κλαμπ, όπου του αρέσει να φλερτάρει με όμορφα κορίτσια. Ζει για την κάθε στιγμή, μόνο για την απόλαυση, χωρίς ευθύνες, χωρίς οικογένεια, χωρίς υποχρεώσεις. Η ζωή του θα αλλάξει απότομα, όταν θα γνωρίσει τη 40άχρονη Σαρλότ, ένα βροχερό απόγευμα. Η Σάσα έχει τρία παιδιά κι έναν ζηλιάρη πρώην σύζυγο. Παρ’ όλο που δεν τον αγαπά πια, δυσκολεύεται να τον αφήσει, γιατί της προσφέρει ασφάλεια. Ο Σάσα και η Σαρλότ, φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό, μπορεί όμως πολύ απλά να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Χιουθ.

Σενάριο: Τζέιμς Χιουθ, Σόνια Σιλίτο.

Φωτογραφία: Στεφάν Λε Παρκ.

Μοντάζ: Ζοέλ Ας.

Πρωταγωνιστούν: Γκαντ Ελμαλέχ, Σοφί Μαρσό, Μορίς Μπαρτελεμί, Φρανσουά Μπερλεάν, Μικαέλ Αμπιτεμπούλ, Ζιλί-Αν Ροτ, Μάσα Μερίλ.

Διάρκεια: 110΄

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ3,ert3