Η PB MotorSport στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

17:16 10/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερο αφιερωμένο στην οδήγηση και στο αυτοκίνητο διοργανώνει η ομάδα PB MotorSport, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου.

Ειδικότερα, οι Test & Tune Days απευθύνονται σε έμπειρους χρήστες του Αυτοκινητοδρομίου, αγωνιστικές ομάδες και βελτιωτές, αλλά και συνειδητοποιημένους Rookies, οι οποίοι θέλουν να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που θα προάγει την ενασχόλησή τους με το αυτοκίνητο και την πίστα !
Για το τελευταίο τεστ των αθλητών, πριν τις αγωνιστικές

τους υποχρεώσεις, η PB MotorSports θα βρίσκεται στις Σέρρες με όλα τα Project που έχουν ετοιμαστεί.
Παράλληλα, με τους σαράντα οδηγούς που δήλωσαν συμμετοχή στο εν λόγω event στις Σέρρες θα βρίσκονται και τα μονοθέσια (Gloria) της Fortune MotorSport.
Οι αθλητές και τα μέλη της ομάδας απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τους ανθρώπους του χώρου, καθώς και τους φίλους της πίστας να την επισκεφθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μαζί στη διοργάνωση και η Fortune MotorSport
Στην διοργάνωση του Σαββατοκύριακου θα συμμετέχει και η FORTUNE MOTORSPORT με τα μονοθέσια GLORIA B5 & C8 ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των οδηγών της στο εξωτερικό.

Στην αποστολή της FORTUNE στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών θα συμμετέχει ο Ιταλός οδηγός, μηχανικός και τηλεμετρίστας Federico Glorioso.
Ο Federicο έχει μεγάλη οδηγική εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε αρκετούς εθνικούς και διεθνείς αγώνες μονοθεσίων με πολλές διακρίσεις, όπως το Formula Azzura, GLORIA Scouting Cup, Ιταλικό Πρωτάθλημα F3, Γερμανικό F3 κ.α., αλλά είναι και ο οδηγός που συμμετείχε στον σχεδιασμό και την εξέλιξη του μονοθεσίου GLORIA C8F & C8P.
Εκτός από τον ρόλο του Chief Engineer θα αναλύει, θα επεξηγεί τις τηλεμετρίες των οδηγών, θα δίνει συμβουλές για το set up των μονοθεσίων στους μηχανικούς της ομάδας, ενώ θʼ αναλάβει και τον ρόλο του εκπαιδευτή στους οδηγούς της ομάδας για την καθολική εξέλιξη τους.
Με την ολοκλήρωση των δοκιμών στις Σέρρες οι 2 πλευρές θα συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία για όλη την χρονιά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τις δοκιμές, αλλά και τους αγώνες, στους οποίους θα συμμετέχουν οι οδηγοί της ομάδας.

Πηγή: Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Keywords
Τυχαία Θέματα