«Για μια γυναίκα»-Τραγούδια του Μεσοπολέμου στο Μέγαρο Μουσικής

11:06 5/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η νοσταλγική συναυλία «Για μια γυναίκα»-Τραγούδια του Μεσοπολέμου, με την τιμητική συμμετοχή της Στέλλας Γκρέκα, της ερμηνεύτριας-σύμβολο, που σημάδεψε με την φωνή της την Ελλάδα το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, παρουσιάζεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας).

Χρυσούλα Στεφανάκη, Δαυίδ Ναχμίας

Ο

Δαυίδ Ναχμίας, ο συνθέτης που με την αδιάκοπη έρευνά του αναβίωσε τους μουσικούς θησαυρούς εκείνης της περιόδου, συνοδεύει στο πιάνο την αισθαντική φωνή της Χρυσούλας Στεφανάκη σε μια σειρά από υπέροχα, γνωστά και άγνωστα τραγούδια.

Στη βραδιά ακούγονται οι: Κώστας Γιαννίδης, Σοφία Βέμπο, Μιχάλης Σουγιούλ, Αλέκος Σακελλάριος, Αττίκ, Νίκος Γούναρης, Δανάη, αλλά και η Στέλλα Γκρέκα… από την Στέλλα Γκρέκα.

Στέλλα Γκρέκα, Χρυσούλα Στεφανάκη

Μια μοναδική στιγμή για να ξαναθυμηθούν οι μεγαλύτεροι, αλλά και να μαθαίνουν οι νεώτεροι κομμάτια της μουσικής μας ιστορίας.

Η απέριττη, “ασπρόμαυρη” σκηνοθεσία της συναυλίας αναβιώνει την ατμόσφαιρα εκείνων των αξέχαστων παραστάσεων, που ψυχαγωγούσαν με έρωτα και υψηλές αισθητικές απαιτήσεις τον λαό.

Χρυσούλα Στεφανάκη, τραγούδι
Δαυίδ Ναχμίας, πιάνο
Τιμητική συμμετοχή: Στέλλα Γκρέκα

Info

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Ώρα: 20:00

Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητές: € 20 || Ζώνη Β: € 35 || Ζώνη Α: € 40

Προπώληση: Στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθώς και στο www.megaron.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα