Γαβριηλίδης και Ταχματζίδης στα «κόκκινα»

01:03 31/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο ποδοσφαιριστές προσθέτει στο ρόστερ του ο Πανσερραϊκός κλείνοντας με την απόκτηση τους τις κινήσεις του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος Βασίλης Γαβριηλίδης μετακομίζει από την Κομοτηνή στις Σέρρες φορώντας την κόκκινη φανέλα. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης

είχε φέτος 11 συμμετοχές στη Football league με τον Πανθρακικό και τρεις στο κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν αυτό στις Σέρρες κόντρα στη νέα του ομάδα. Ο 24χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1992) ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζάκυνθο με την οποία αγωνίστηκε στη Γ εθνική, έπαιξε για έξι μήνες στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ένα χρόνο στην Καβάλα (την περίοδο 2014-15 24 συμμετοχές), το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ (στα δύο βασικός) και φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Κομοτηνής που πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης με το Νο 6 στο πρόσφατο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του στις Σέρρες

Δύο γκολ στις Σέρρες

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ορφέα Ελευθερούπολής στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με 2-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του σε παιχνίδι που έγινε για την προτελευταία αγωνιστική της Γ εθνικής.

Επέστρεψε ο Ταχματζίδης

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι από σήμερα και ο Πολυχρόνης Ταχματζίδης. Ο 20χρονος πλάγιος αμυντικός είχε διακριθεί πέρυσι με την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού και φέτος αγωνιζόταν στον Διαγόρα Δασοχωρίου. Ο Πολυχρόνος Ταχματζίδης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία των Ελπίδων Συκεών, πριν περάσει στο ανδρικό τμήμα των Ακριτών Συκεών, ενώ έχει αγωνιστεί στην Κ 20 του Ηρακλή. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Σερρών και επέστρεψε στον Πανσερραϊκό κάτι που είχε προαναγγείλει ο Παναγιώτης Διλμπέρης τονίζοντας ότι η ομάδα θα προχωρούσε στην απόκτηση παίκτη που να αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα