Εxtreme Trackdays στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

14:20 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

H εκδήλωση EXTREME TRACKDAYS που αφορά αναβάτες κάθε οδηγικού επιπέδου από Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία και οδηγών formula Gloria θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαχωρισμός σε τέσσερις ομάδες αναβατών (αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι και Formula Gloria). Η τοποθέτηση του κάθε αναβάτη σε αντίστοιχη κατηγορία

θα γίνει κατόπιν χρονομέτρησης που έχει πλέον αποκτήσει η EXTREME TRACKDAYS μέσω των συνεχών της αποστολών σε πίστες του εξωτερικού υπόσχεται μια διοργάνωση που δεν θα έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές.

Ειδική μέριμνα έχει προβλεφθεί για την ομάδα των αρχαρίων, στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου κανόνων ασφαλείας είναι υποχρεωτική, ενώ θα διεξαχθούν και σεμινάρια βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα με εισηγητές κορυφαίους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης το Τrack Day θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:30 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα