Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 48χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

15:02 11/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία 27χρονη από το Μπαγκλαντές είναι η δράστιδα της άγριας δολοφονίας 48χρονης Κινέζας, που διαπράχθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2017, στο διαμέρισμα του θύματος στον ‘Αγιο Παντελεήμονα και σύμφωνα με την αστυνομία, οφείλεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης, ήταν ένα έγκλημα με έντονο το στοιχείο της βίας, αφού η σορός της 48χρονης

είχε εντοπιστεί κάτω από κρεβάτι, δεμένη χειροπόδαρα, ενώ το σώμα ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάϊλον σακούλα.

Η 27χρονη και το θύμα, που εργάζονταν μαζί σε βιοτεχνία ενδυμάτων, είχαν προστριβές μεταξύ τους γιατί η δράστιδα είχε παντρευτεί με έναν 35χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος διατηρούσε δεσμό προηγουμένως με την Κινέζα. Η 27χρονη, που εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε την ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ημέρες πριν να βρεθεί η σορός της 48χρονης, οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Στη συνέχεια η δράστιδα χτύπησε αρχικά με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι την Κινέζα, ενώ στη συνέχεια την έπνιξε. Σημειώνεται ότι δακτυλικά αποτύπωμα της 27χρονης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα