Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία στην Χαλκιδική

12:36 20/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας 40χρονος άντρας από την Αλβανία και ο συνεργός του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο σε περιοχή της Χαλκιδικής, την ώρα που μέσα βρισκόταν η ιδιοκτήτρια. Με την απειλή όπλου που έφερε ο ένας εξ’ αυτών της ζήτησαν να βάλει χρήματα και κοσμήματα μέσα σε μια σακούλα. Εκείνη την ώρα μπήκε στο μαγαζί ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα οι δράστες να πυροβολήσουν χωρίς ,ευτυχώς, να τον τραυματίσουν.

Όλα αυτά έγιναν στις 21 Ιουνίου του 2013

μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας,σε βάρος του οποίου, καθώς και συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της οπλοχρησίας.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος είναι δραπέτης καταστήματοςκράτησης της χώρας, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τιςΑρχές για συναφή αδικήματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα