Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και Δήμος Τριπόλεως

18:11 20/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Ημέρας Μουσικής, ο Δήμος της Τρίπολης, έχει ετοιμάσει μουσικά δρώμενα για τις αμέσως επόμενες ημέρες. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝIΟΥ 2017
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ, 21:00

Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, εορτάζει την Eυρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, με ένα αφιέρωμα στα ελληνικά τραγούδια των 60’s που αγαπήσαμε και χορέψαμε.

Τραγουδούν: Παπακωνσταντίνου Κυριάκος, Ντόρα Ροζή
Σαξόφωνο Άλτο: Χρονοπούλου Λίλα
Ηλ. Μπάσσο/ Κιθάρα: Μερκούρης Κωνσταντίνος
Διεύθυνση Φιλαρμονικής: Κωστούρος Σωτήριος

ΣΑΒΒΑΤΟ

24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟYΛΕΙΟ ΘEΑΤΡΟ, 20:3Ο

Παιδική Χορωδία Ορφέας Τρίπολης & Eklipsis Vocal Ensemble

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Eυρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, διοργανώνεται μουσική εκδήλωση, το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο.

Στο πρώτο μέρος θα εμφανιστεί η παιδική χορωδία του Ορφέα με χαρούμενα Ελληνικά και ξένα τραγούδια, με θέμα το φεγγάρι και στο δεύτερο μέρος, το 18μελές γυναικείο φωνητικό συνόλου Eklipsis, με μαέστρο τον Ματθαίο Λεγάκη, θα παρουσιάσει έργα των Άλκη Μπαλτά, Ola Gjeilo, Franz Schubert και Sergei Rachmaninoff, με συνοδεία πιάνου από την
Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.

«4 Συνθέτες-4 Κόσμοι», δημιουργούν μικρά έργα για γυναικεία χορωδία, με κοινό παρονομαστή την εξύμνηση της παρουσίας του Θείου, τόσο στην πίστη και τη φύση, όσο και στο πρόσωπο της μητέρας. Ο ακροατής, μέσα από μελωδικές γραμμές ιδιαίτερα λυρικές και λεπτεπίλεπτες, οδηγείται σε ηχητικούς κόσμους όπου όνειρο και πραγματικότητα συμπλέκονται και
ισορροπούν.

Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης
Παιδική Χορωδία Ορφέας Τρίπολης

από δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα