Έτοιμος ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος για τον αγώνα με τον ΓΣ Κύμης

10:35 22/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας –Φάρος ενόψει της αυριανής πρώτης επίσημης παρουσίας στο κοινό της Λάρισας στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Ο θανάσης Σκουρτόπουλος ενημέρωσε τους παίκτες του για τις δυνατότητες της Κύμης που είναι η αντίπαλος στον αυριανό αγώνα. Μια ομάδα που θα βρεθεί ξανά στον δρόμο του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος καθώς αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και ενισχυθεί σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 7 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ η διοίκηση του ΓΣΛ-Φάρος ενημερώνει τους φιλάθλους , ότι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους στην τιμή των 10 ευρώ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΓΣ Κύμης, στο κλειστό της Νεάπολης.

«Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της ομάδας μας Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ: 2410 256030) για σήμερα Παρασκευή τις ώρες 09.00 έως 14.00 και από 18.00 έως 21.00 και το Σάββατο το πρωί 09.00 έως 14.00».

Επίσης, αύριο ανήμερα του αγώνα, τα εκδοτήρια στο κλειστό της Νεάπολης θα ανοίξουν από τις 3 το μεσημέρι, οπότε και μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την ταυτότητα και τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους.

Επίσης, η διοίκηση των «πρασίνων» ζητάει την κατανόηση των φιλάθλων εκ των προτέρων για τυχόν καθυστερήσεις, καθώς πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και όλα πλέον γίνονται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.

Για τους κατόχους των καρτών διαρκείας, ενημερώνονται ότι αυτές ισχύουν κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα